Πολιτική Απορρήτου

Το TIME OUT ΓΙΑ ΑΓΓΛΙΚΑ (διεύθυνση: οδός Ναυαρίνου αρ. 12, Τ.Κ. 106 80, Αθήνα, τηλ: 210-7258686, email: info@timeoutforenglish.gr («εμείς» και «εμάς») προωθεί την εκμάθηση της αγγλικής γλώσσας σε παιδιά. Σε αυτό το πλαίσιο, το TIME OUT ΓΙΑ ΑΓΓΛΙΚΑ έχει αναλάβει την εξής Δράση: οργανώνει δημόσιες αναγνώσεις παιδικών βιβλίων γραμμένων στα Αγγλικά από αθλητές, όπου παράλληλα εμφανίζονται οι εικονογραφημένες σελίδες των βιβλίων. Οι δημόσιες αυτές αναγνώσεις καταγράφονται σε video (τα Video), τα οποία στη συνέχεια αναρτώνται στο διαδίκτυο για δημόσια προβολή.

 

Αυτό το website είναι μέρος της ως άνω Δράσης και το TIME OUT ΓΙΑ ΑΓΓΛΙΚΑ χρησιμοποιεί αυτό το website για την ανάρτηση, την αποθήκευση, τη διατήρηση, και τη διάθεση των Βίντεο για δημόσια προβολή. Για το σκοπό αυτό, το TIME OUT ΓΙΑ ΑΓΓΛΙΚΑ επεξεργάζεται προσωπικά δεδομένα σχετικά με τους χρήστες του website και όσους επιθυμούν να επικοινωνήσουν μαζί μας («εσύ» ή «εσένα»).

 

To TIME OUT ΓΙΑ ΑΓΓΛΙΚΑ σέβεται την ιδιωτικότητά σου και δεσμεύεται να παρέχει το υψηλότερο δυνατό επίπεδο προστασίας κατά την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων σου. Σε συμμόρφωση με την ισχύουσα εθνική και ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία των προσωπικών δεδομένων και για λόγους διαφάνειας, παρακάτω θα βρεις χρήσιμες πληροφορίες για την πολιτική προστασίας των δεδομένων που ακολουθούμε:

 

Πληροφορίες που συλλέγουμε και γιατί

To TIME OUT ΓΙΑ ΑΓΓΛΙΚΑ συλλέγει διάφορες πληροφορίες σχετικά με τους χρήστες του website, όπως πληροφορίες σχετικές με συσκευές (συμπεριλαμβανομένου του τύπου του προγράμματος περιήγησης και της διεύθυνσης IP) και πληροφορίες σχετικές με τον server του αρχείου καταγραφής της επισκεψιμότητας του website μας. Χρησιμοποιούμε αυτές τις πληροφορίες προκειμένου να κατανοήσουμε καλύτερα τι ενδιαφέρει περισσότερο τους χρήστες του website μας, και να διευκολύνουμε την πλοήγηση στο website μας.

Επιπλέον, όταν επιθυμείς να επικοινωνήσεις μαζί μας ή να μας στείλεις τα σχόλιά σου, συλλέγουμε τις εξής πληροφορίες που υποβάλεις με δική σου πρωτοβουλία στην ηλεκτρονική φόρμα επικοινωνίας που είναι διαθέσιμη στο website μας: (α) όνομα, επίθετο και (β) email.

Εάν θέλεις να ενημερώνεσαι για τα καινούργια μας βιβλία και Quiz, μπορείς να κάνεις εγγραφή στο website μας δίνοντάς μας το email σου.

 

Νομική βάση για την επεξεργασία των δεδομένων

Επεξεργαζόμαστε τα παραπάνω προσωπικά δεδομένα:

  • για την εξυπηρέτηση των εννόμων συμφερόντων μας και/ή
  • όταν μας δίνεις τη συγκατάθεσή σου για την επεξεργασία των προσωπικών σου δεδομένων για να επικοινωνήσουμε μαζί σου και/ή να ενημερώνεσαι για τα καινούργια μας βιβλία και τα νέα Quiz. ΠΡΟΣΟΧΗ! Εάν είσαι παιδί κάτω των 15 ετών, βλέπε παρακάτω με τίτλο «Ιδιωτικότητα Παιδιών».

 

Σκοπός της επεξεργασίας των δεδομένων

To TIME OUT ΓΙΑ ΑΓΓΛΙΚΑ επεξεργάζεται προσωπικά δεδομένα για να μπορέσει να επικοινωνήσει μαζί σου, μετά από δικό σου αίτημα, για να σου αποστέλλει τα νέα της σχετικά με καινούργια βιβλία και νέα Quiz, και για να βελτιώσει την εμπειρία του χρήστη του website.

 

Ιδιωτικότητα παιδιών

To TIME OUT ΓΙΑ ΑΓΓΛΙΚΑ δεν συλλέγει εν γνώσει του προσωπικά στοιχεία από παιδιά κάτω των 15 ετών χωρίς τη συγκατάθεση των γονέων. Εάν δεν έχεις κλείσει τα 15 χρόνια και θέλεις να επικοινωνήσεις μαζί μας, θα πρέπει ο γονέας σου να συμφωνήσει με αυτό και να μας δώσει τη συγκατάθεσή του. Καταβάλλουμε εύλογες προσπάθειες για να επιβεβαιώσουμε ότι η συγκατάθεση παρέχεται από τον γονέα. Εάν αντιληφθούμε ότι ένα παιδί κάτω των 15 ετών έχει παράσχει προσωπικές πληροφορίες χωρίς την άδεια του γονέα, θα διαγράψουμε αμέσως αυτές τις πληροφορίες. Σε κάθε περίπτωση, ενθαρρύνουμε τους γονείς να δίνουν οδηγίες στα παιδιά τους να μην δίνουν ποτέ τα ονόματά τους και τις διευθύνσεις χωρίς άδεια, όταν χρησιμοποιούν το Διαδίκτυο.

 

Πόσο καιρό τηρούμε τα προσωπικά δεδομένα σου

Τηρούμε τα προσωπικά δεδομένα σου για δεκαπέντε ημέρες (15) από την ολοκλήρωση της επικοινωνίας που ζήτησες. Ειδικά για τις ενημέρωσεις για τα καινούργια μας βιβλία και Quiz, διατηρούμε τα προσωπικά δεδομένα σου για όσο χρονικό διάστημα επιθυμείς να λαμβάνεις τις σχετικές ενημερώσεις.

 

Πώς χρησιμοποιούμε τα «cookies»

Τα cookies είναι μικρά αρχεία δεδομένων που αποθηκεύονται από το πρόγραμμα περιήγησης στον σκληρό δίσκο του υπολογιστή σας, στο κινητό τηλέφωνο ή σε οποιαδήποτε άλλη συσκευή που χρησιμοποιείται για πρόσβαση στο διαδίκτυο. Το TIME OUT ΓΙΑ ΑΓΓΛΙΚΑ χρησιμοποιεί cookies για το σκοπό εξατομίκευσης της περιήγησης στον ιστότοπο και για την βελτίωση των υπηρεσιών που προσφέρει. Τα cookies αποθηκεύουν ανώνυμες πληροφορίες, όπως για παράδειγμα αν έχετε δει τον ιστότοπο από την κινητή συσκευή σας, πότε ή από ποια διεύθυνση IP. Τα cookies αποθηκεύονται στον υπολογιστή ή τη συσκευή σας, αφού ενημερωθείτε για τις ρυθμίσεις απορρήτου και δώσετε τη συγκατάθεσή σας για κάθε κατηγορία αυτών. Τρίτα μέρη που παρέχουν τεχνική υποστήριξη στο website του TIME OUT ΓΙΑ ΑΓΓΛΙΚΑ μπορούν να έχουν πρόσβαση στις πληροφορίες αυτές. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείς να δεις στη δήλωση Cookie που είναι διαθέσιμη στο κάτω μέρος του website.

 

Αποδέκτες των προσωπικών δεδομένων σου

Στο πλαίσιο λειτουργίας του website, μπορούμε να μοιραζόμαστε τα προσωπικά δεδομένα σου με τρίτα μέρη που προσφέρουν υπηρεσίες σε εμάς (για παράδειγμα υπηρεσίες πληροφορικής).

Αυτά τα τρίτα μέρη αποκτούν πρόσβαση στα προσωπικά δεδομένα σου μόνο στις περιπτώσεις όπου η επεξεργασία των δεδομένων σου είναι απαραίτητη για την εκτέλεση των καθηκόντων που έχουν ανατεθεί από το TIME OUT ΓΙΑ ΑΓΓΛΙΚΑ σε αυτούς.

 

Διαβίβαση προσωπικών δεδομένων σε τρίτες χώρες/διεθνείς οργανισμούς

Η επεξεργασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που συλλέγουμε πραγματοποιείται αποκλειστικά εντός του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου.

 

Τα δικαιώματά σου ως υποκείμενο δεδομένων

Σύμφωνα με το ισχύον νομικό πλαίσιο για την προστασία των προσωπικών δεδομένων, έχεις τα παρακάτω δικαιώματα σχετικά με τα προσωπικά δεδομένα που μας παρέχεις:

  • Το δικαίωμα πρόσβασης, διόρθωσης ή επικαιροποίησης των προσωπικών σου δεδομένων ανά πάσα στιγμή.
  • Το δικαίωμα να αντιταχθείς στη χρήση των προσωπικών δεδομένων σου.
  • Το δικαίωμα περιορισμού της χρήσης των προσωπικών δεδομένων σου.
  • Όταν η επεξεργασία βασίζεται στη συγκατάθεσή σου ή του γονέα σου, κατά περίπτωση, έχεις το δικαίωμα να ανακαλέσεις τη συγκατάθεση οποτεδήποτε θελήσεις χωρίς αρνητική συνέπεια. Αυτό το δικαίωμα παράγει αποτελέσματα μόνο για το μέλλον.
  • Μπορείς να ζητήσεις τη διαγραφή των δεδομένων σου.
  • Έχεις το δικαίωμα φορητότητας των δεδομένων, σύμφωνα με το οποίο μπορείς να ζητήσεις να λάβεις τα προσωπικά σου δεδομένα, ώστε να τα μεταφέρεις σε άλλο φορέα.
  • Σε περίπτωση που είσαι δυσαρεστημένος με τον τρόπο με τον οποίο επεξεργαζόμαστε στα προσωπικά σου δεδομένα, έχεις το δικαίωμα να απευθυνθείς στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα. Για την αρμοδιότητα της Αρχής και τον τρόπο υποβολής καταγγελίας, μπορείς να επισκεφθείς την ιστοσελίδα της (www.dpa.gr / Τα δικαιώματα μου / Υποβολή καταγγελίας), όπου υπάρχουν αναλυτικές πληροφορίες.

 

Εξωτερικοί σύνδεσμοι

Ορισμένοι υπερσύνδεσμοι (hyperlinks) που είναι διαθέσιμοι στο website μας περιέχουν χρήσιμες πληροφορίες για τους χρήστες. Οι σύνδεσμοι αυτοί έχουν τοποθετηθεί αποκλειστικά για λόγους διευκόλυνσης των χρηστών του website μας, και σε καμία περίπτωση δεν φέρει ευθύνη το TIME OUT ΓΙΑ ΑΓΓΛΙΚΑ για το περιεχόμενό τους ούτε για τις πρακτικές προστασίας απορρήτου που εφαρμόζονται σε αυτούς. Σε περίπτωση που χρησιμοποιείς κάποιον από τους δικτυακούς τόπους τρίτων, αναγνωρίζεις ότι αυτό το πράττεις με δική σου ευθύνη.

 

Ενημερώσεις της Πολιτικής Απορρήτου μας

Τυχόν τροποποιήσεις στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου θα δημοσιεύονται στο website μας. Η τροποποίηση θα ισχύει αμέσως μετά τη δημοσίευσή της, χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση. Γι’ αυτόν τον λόγο σε καλούμε να παρακολουθείς τακτικά το website, ώστε να ενημερώνεσαι σχετικά με το πώς το TIME OUT ΓΙΑ ΑΓΓΛΙΚΑ επεξεργάζεται προσωπικά δεδομένα.

 

Επικοινωνία

Εάν έχεις οποιαδήποτε απορία ή ανησυχία, παρακαλούμε να επικοινωνήσεις μαζί μας στο (0030)210-7258686 και/ή με email info@timeoutforenglish.gr και/ή ταχυδρομικώς στη διεύθυνση του TIME OUT ΓΙΑ ΑΓΓΛΙΚΑ.

 

Ασφάλεια των προσωπικών δεδομένων

Δίνουμε προτεραιότητα στην ασφάλεια των προσωπικών σου δεδομένων. Εφαρμόζουμε τα κατάλληλα τεχνικά, διοικητικά, ηλεκτρονικά και φυσικά μέτρα προκειμένου να διασφαλίσουμε την προστασία αυτών από προβλέψιμη απώλεια, μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση, καταστροφή, κακή χρήση, μη εξουσιοδοτημένη τροποποίηση και καταχρηστική διαβίβαση. Αποθηκεύουμε τα δεδομένα σε servers σε ασφαλείς εγκαταστάσεις και εφαρμόζουμε διαδικασίες για τη διασφάλιση και την αποθήκευση δεδομένων. Η επισκεψιμότητα του δικτύου παρακολουθείται και φιλτράρεται από σύστημα τείχους προστασίας, ενώ τα δεδομένα σαρώνονται από λογισμικό τελευταίας τεχνολογίας για την προστασία από ιούς.